I väntan på att vindarna lugnar sig och CJ kan göra ett nytt försök att mästra JR Alternative Perdomo #5 kan det kanske passa med lite godbitar från nätets olika källor:

  •  Den utmärkta siten Cigar Weekly har en tredelad artikelserie (del 1, del 2 och del 3) om ett nio dagar långt besök på Kuba. Intressant läsning och en hel hög med vackra och lockande kort.
  • Cigar Advisor låter meddela att Altadis (tidigare omnämnd här i och med uppköpsförsöken) kommer göra Seijas Signature Series tillgänglig till ett större antal handlare och i ett antal nya format. Cigarren fick 92 i betyg av Cigar Insider (Cigar Aficionados veckobrev) och har ett marknadspris på mellan $12 till $16.
  • Cigarravdelningen på About.com har slängt upp en recension av cigarren som gjorde CAO vad det är idag; CAO Black Frontier. Inlagan är en mix av Honduras-, Nicaragua- och Mexicotobak och allt är omslutet av täckblad från Connecticut och Ecuador.

Jag avslutar med en stämningsbild från i söndags eftermiddag. Silverbricka med godsaker… Ibland är livet nästan outhärdligt.

perdomo.jpg