Vi passar på att ta en liten nyhetsrunda i väntan på nästa recension:

  • Familjen Fuente har sen 2004 lanserat en cigarrsort som använts till att samla in pengar till välgörande ändamål. Cigarren seglar under märket God of Fire och anno 2007 lanserar man tre stycken olika cigarrer; God of Fire by Don Carlos (robusto 5 1/4 x 50, 2005), God of Fire by Carlito (double robusto 5 3/4 x 52 ring), God of Fire Churchill by Carlito (Churchill 7 x 48). Alla cigarrer rullades 2005 och har således fått mogna i två år innan premiären.
  • Den som behöver känna historiens vingslag skulle passat på förra veckan då Churchills cigarrskåp gick under klubban. Skåpet har sitt ursprung runt sekelskiftet då Churchill fick det som en gåva av staden han representerade i House of Commons 1900. Det var auktionsfirman Christies som stod för försäljningen, man hade räknat med ett pris som landade på mellan £1000 och £1500 men det hela slutade på hela £14 400.
  • För den som känner sig lite rostig på snoppartekniken (inser laugh here) så har Cigar Aficionado ett videoklipp (04:55) för den som vill bli säkrare på handen.
  • Dagens ”jag postar det ändå även om han är en idiot”: Den här mannen är tillsammans med Bill a.k.a ”Papa Bear” O’Reilly en av Amerikas mest… ”intressanta” mediapersonligheter. Dock röker han cigarr och tar gärna och visar upp det, så till den grad att han nu på sin hemsida har lagt upp sina cigarrekommendationer. Tror du att du finner en kuban bland tipsen?