Så vi tar en repa till tycker jag.

  • Bruichladdichs blogg har några intressanta (och roliga) inlägg: mest kände skotten i USA är, inte så förvånansvärt, karaktären ”groundskeeper” Willie från tv-serien The Simpsons. Dessutom hade man besök av BBC i destilleriet nyligen, resultatet har redan körts på radio. Programmet kan du hitta här, Sound of Islay.
  • Dags för giftemål hos Laphroig? Nej, inte riktigt. Bara releasen av en liten 25-årig blandflaska, en del spanska olorosofat och en del amerikanskt bourbonfat ger Laphroig 25 year old. När du ändå är inne på Laphroigs hemsida kan du passa på att ladda ner några desktopbilder, man behöver uppdatera datorn lite då och då tycker jag.
  • En kortkort-nyhet från CigarTower.com: Ashton har släppt sin första cigarr gjord i Nicaragua, handhavd av legenden José ”Pepin” Garcia.
  • Är det ett mediaevent på gång kan man ge sig den på att CAO dyker upp. Den här gången var det i loungen till Emmy-galan där man visade upp sig och såg till att sticka en låda Sopranos Edition i näven på James Gandolfini.
  • Apropå CAO: Känner man inte hur det rycker i Amerikatarmen när man ser den här videon, reklamen för CAO America? Inte på mig iaf men den lär nog sälja…

Lite kvällmusik är också i sin ordning, först ut Gene Autry med låten som blev känd genom Big Lebowski – Tumbling Tumbleweed:

Mer musik än bilder (nog för att man är anglofil men…), Glenn Millers orkester smeker fram White Cliffs of Dover:

Och det blir nog inte mer soft är så här – Burt Bacarach & Barbara Streisand framför Close to you: