Förvånansvärt nog är det riktigt smidigt att nyttja hotellets LAN-tjänst, sitter just nu på Scandic City i Lkpg med en laptop och det går att komma åt nätet utan några missöden. Glädjande nog innebär detta också att jag kan erbjuda de glada läsarna lite nyheter från omvärlden.

  • Som vanligt har Keepers of the Flame en läsvärd rencension, den här gången gäller det en jämförelse mellan Rosado och Maduro Don Pepin Garcia Serie JJ Belicoso (White Label). Fullsmockad med information och intryck samt video och bilder är det en inte mycket som undgår författaren. Sammanfattning säger väl egentligen allt:

    Both Serie JJ varieties are top notch and near the top of my favorite cigar list. You won’t find me without some these in the humi unless I’m pushing up daisies and my wife has thrown them away or, perish the thought, Pepin stops making them.

  • Kanske inte riktigt vad man hade tänkt sig; pubägare i UK sadlar om efter rökförbudet till striptease och ”exotisk dans” för att kompensera för inkomstbortfallet. Något säger mig att visa element av PK-rörelsen inte ser detta med blida ögon.
  • Det går bra för whiskytillverkaren Bruichladdic, senast handlar det om att man belönades med utmärkelsen Pioneer of the Year i New York för:

    innovative distillation programme, imaginative ACE maturation policy, and novel bottling concepts

  • Glengoyne kommer med en ny whiskysort som kallas för Burnfoot, en highland single malt. Whiskyn har inte åldrats utan blandats till av olika sorter Glengoyne single malts. Tillsammans med en lite ”häftigare” designansats är tanken att drycken ska tilltala det över segmentet av köpare. Kostnaden för en liter ligger på £36.
  • Vad är det man brukar säga, ”no honor among thieves”? Ser ut som om Tjeckien blir utan en sändning Bruichladdich, några nesliga individer såg det för  gott att ”frigöra” en lastbil från dess betungande last.  Skriker insiderjobb om det hela då det visar sig att kapellet på lastbilen skurits upp precis där pallen med whiskyn stod.

Tills man är tillbaka på hotellrummet, en god natt till er alla / CJ i rum 529

Annonser