Titeln låter mer kittlande än vad det egentligen är. I jakten på ordlek där man kan anspela på ”Scandic City” har nu turen kommit till en överhypad tv-serie. Men men, detta har ju föga att göra med nyheterna…

  • En intressant intervju med CAOs Jon Huber återfinns på Cigar Advisors hemsida. Huber är CAOs ”Director of Lifestyle Marketing”, således mannen som ser till att CAO syns i alla möjliga och omöjliga lägen. Intressant läsning, oavsett hur man ställer sig till detta företag.
  • ”What makes Cuban cigars so great?” undrar Canadian Broadcasting Center. Artikeln är skriven av en man vid namn Will Weisert, en man som tydligen bor på Kuba men som aldrig tidigare rökt en cigarr. Således tar han hjälp av Cigar Aficionados James Suckling. Intressant läsning, både för vana cigarr-conaisseurer och nyfikna nybörjare
  • Aproå Cigar Aficionado: tidningen söker en ”associate manager” för webbplatsen som hör ihop med tidningen. Den som känner sig sugen bör vara medveten om att jobbplaceringen är New York.
  • Vad göra när rökförbud sprider sig som pollen i den varma vårluften och tiden inte räcker till för en dubbelcorona? Vad sägs om en nub-cigarr från Oliva Cigar Co.? Samtidigt visar det sig att man kör med så pass mastig omkrets på vissa av modellerna att röktiden ändå landar på dryga 74 minuter för den tjockaste. Eller vad sägs om en cigarr som väger in på 66 x 4 tum?
  • Ska man göra en riktig dry martini så ska man göra den med stil! En stil som kostar dig exakt 2 270 USD närmare bestämt. Betänk dock att du då får en shaker i sterlingsilver samt ett mätglas i samma material.
Annonser